Σάμος: Μια «Ονειρούπολη» από τους εμπόρους

Τη δική τους Ονειρούπολη θα προσπαθήσουν να «στήσουν» τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς και προσέλκυσης του αγοραστικού κοινού. Το βασικό σχέδιο περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από τις 14 Δεκεμβρίου με λαμπαδηδρομία σε όλους του εμπορικούς δρόμους και τον Άγιο Βασίλη επικεφαλής και η οποία θα καταλήξει στο σπιτάκι του που θα είναι στημένο στην Πλατεία Πυθαγόρα.

Εκεί, μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα θα ανάψουν όλα τα φώτα και τα λαμπιόνια τόσο στον χώρο της πλατείας όσο και στις βιτρίνες, οι οποίες θα είναι όλες στολισμένες ομοιόμορφα. Όλες τις ημέρες που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα θα κυκλοφορεί άμαξα με τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράζει γλυκά στα παιδιά ενώ τα χριστουγεννιάτικα περίπτερα της πλατείας θα προσφέρουν δημιουργική απασχόληση στους μικρούς επισκέπτες, γλυκίσματα, ζαχαρωτά και ζεστή σοκολάτα. Κατά τη διάρκεια του γιορτινού 15νθημέρου θα υπάρχουν προσφορές σε όλα τα καταστήματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!