Πρόβλημα με την Alpha Bank -Ανησυχούν για τους λογαριασμούς τους εκατοντάδες πελάτες

Μεγάλο πρόβλημα, τις τελευταίες ώρες, παρατηρείται με την Alpha Bank.

Πελάτες της τράπεζας τηλεφωνούν στο τμήμα εξυπηρέτησης, στο 210 326 0000 και μαγνητοφωνημένο μήνυμα τους ενημερώνει ότι ο αριθμός… δεν ισχύει!!!

Καταγγελίες κάνουν λόγο για «αγανάκτηση πελατών», καθώς προσπαθούν να εξυπηρετηθούν και δεν μπορούν να πιάσουν γραμμή!

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και με το myAlpha Web.

Έρχονται ξαφνικά σε πελάτες της Τράπεζας sms επαλήθευσης συναλλαγών χωρίς να έχουν κάνει κάποιο αίτημα, ενώ άλλοι που έχουν ζητήσει κωδικό πρόσβασης ή ασφαλείας για να πραγματοποιήσουν κάποια συναλλαγή, δεν λαμβάνουν κανένα sms.

Το μήνυμα που έλαβαν χρήστες του ebanking της Alpha Bank στα κινητά τους έγραφε χαρακτηριστικά: «myAlpha Code: **** EIΣOΔOΣ ΣTO e-banking. O KΩΔIKOΣ MIAΣ XPHΣHΣ ΘA ΠAPAMEINEI ENEPΓOΣ ΓIA TA EΠOMENA 5’».

Από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, ωστόσο, επισημαίνουν ότι δεν πρέπει κανείς από όσους έλαβαν το sms να αλλάξει τους κωδικούς του.

«Πηγές» της Alpha Bank, τόνισαν ότι δεν πρόκειται για cyber attack αλλά και αστοχία στο λογισμικό του συστήματος που αποστέλλει ομαδικά sms. Αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΕΛΑΤΕΣ, ALPHABANK, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!