Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ: Επενδυτική πνοή και για την Ξάνθη

Tη σημασία της συμφωνίας όχι μόνο για τη ΣΕΚΑΠ, αλλά συνολικά για τους κατοίκους της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, επισημαίνει η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας.

Όπως αναφέρεται στη δήλωση του  Αρτούρ Νταβιντιάν, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ, οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν περισσότερο από ένα χρόνο. «Πρόκειται για μια απόλυτα μελετημένη επιχειρηματική κίνηση. Η συμφωνία αυτή φέρνει την ΣΕΚΑΠ, μπροστά σε μια νέα εποχή» επισημαίνει και προσθέτει ότι αφού η ΣΕΚΑΠ ανασυγκροτήθηκε, τα τελευταία πέντε χρόνια παρουσίασε μια δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά». Τώρα, ενσωματώνεται σε μια μεγάλη διεθνή καπνική εταιρεία.

«Η JTI, κύριος μέτοχος της οποίας είναι η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, έχει μια επιτυχημένη παρουσία και μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά καπνού» αναφέρει στη δήλωση ο πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ και υπογραμμίζει: «Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέες προοπτικές και ελπίδα όχι μόνο για τη ΣΕΚΑΠ, αλλά και για όλους τους κατοίκους της περιοχής της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΞΑΝΘΗ, ΣΕΚΑΠ