Πώς θα εξοικονομήσετε μέχρι και 200 ευρώ ετησίως στο λογαριασμό του ρεύματος

Πολλές φορές ακούμε τι πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε το περιβάλλον, αλλά, ίσως, είναι πολύ πιο χρηστικό να ξέρουμε τι δεν θα έπρεπε να κάνουμε.

Ο μη σεβασμός προς το περιβάλλον στοιχίζει στην ποιότητα της ζωής μας, αλλά και στην τσέπη μας. Μία από τις πανεύκολες αλλαγές που μπορούμε (και πρέπει) να κάνουμε, είναι να μην αφήνουμε τις ηλεκτρικές μας συσκευές στην πρίζα.

Αφήνοντας τις συνδεδεμένες με την παροχή ρεύματος, οι ηλεκτρικές μας συσκευές συνεχίζουν να καταναλώνουν ενέργεια, ακόμα κι όταν δν χρησιμοποιούνται. Από αυτή την χρήση, το μέσα σπιτικό πληρώνει, ετησίως, 200 ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Μία καλή λύση, για να μην ξεχνάτε να τις βγάλετε από την πρίζα, είναι να χρησιμοποιείτε την ίδια πρίζα (έτσι ώστε, για να χρησιμοποιήσετε την μία συσκευή να πρέπει να αποσυνδέσετε την άλλη) ή, ακόμα, και τα πολύπριζα με διακόπτη, τον οποίο μπορείτε να κλείνετε, όταν δεν χρειάζεστε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΡΕΥΜΑ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΠΡΙΖΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!