Ποιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του ξενοδοχείου Hilton

Ξεπέρασαν τους 30 όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του ξενοδοχείου Hilton που δρομολογεί η Alpha Bank, μέσω της πώλησης του ποσοστού 97,3% της Ιονικής Ξενοδοχειακής, η οποία είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενδιαφέροντος στη Citigroup Global Markets ήταν την Παρασκευή 11 Μαρτίου. «Το πρώτο καλό βήμα» έγινε και σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους περιλαμβάνονται πολύ πλούσιοι ιδιώτες, funds, sovereign funds, αλλά και Tour operators.

Ήδη οι ενδιαφερόμενοι έχουν λάβει φάκελο με στοιχεία και το επόμενο βήμα είναι να υποβάλλουν αρχικά μη δεσμευτικές προσφορές και στην επόμενη φάση δεσμευτικές. Στόχος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι στην τελική φάση να έχουν παραμείνει πέντε ενδιαφερόμενοι και η ολοκλήρωση της διαδικασίας να πραγματοποιηθεί μέχρι τον προσεχή Ιούλιο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΩΛΗΣΗ, FUNDS, HILTON


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!