Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα διάσωσης της Μαρινόπουλος

Τον Δεκέμβριο τοποθετείται, βάσει του αισιόδοξου σεναρίου, η έναρξη λειτουργίας της νέας εταιρείας που θα αποτελεί την επόμενη μέρα της Μαρινόπουλος και θα ελέγχεται από τη Σκλαβενίτης, ενώ στο βαθμό που «παιχτούν» καθυστερήσεις, οι εκτιμήσεις στελεχών που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις θέλουν τις διαδικασίες να ολοκληρώνονται το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, όπως άλλωστε προβλέπει το σχέδιο της ενδιάμεσης συμφωνίας (MoU).

Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της εκ νέου ενεργοποίησης του δικτύου των καταστημάτων της Μαρινόπουλος πριν τα Χριστούγεννα, θα δοθεί ένας σκληρός αγώνας δρόμου.

Το μεγαλύτερο στοίχημα ίσως του εγχειρήματος διάσωσης της Μαρινόπουλος αφορά στο εάν η Σκλαβενίτης θα καταφέρει να κερδίσει την επιστροφή των καταναλωτών που χάθηκαν από το ανενεργό εδώ και μήνες δίκτυο, μια εξέλιξη που θα κρίνει εν πολλοίς και αν θα διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΣΩΣΗ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!