Πιτσιλής: «Μετά το Πάσχα σε λειτουργία η ηλεκτρονική τήρηση βιβλίων»

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και πλήθος προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε από το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο το 15o Athens Tax Forum με τον επίκαιρο τίτλο: «Ευφυής Φορολογική Πολιτική: Ισχυρός Πυλώνας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ανταγωνιστικότητα».

Ο κορυφαίος ετήσιος φορολογικός θεσμός πανελλαδικού ενδιαφέροντος που συμπλήρωσε φέτος 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας φιλοξένησε για μια ακόμη χρονιά χρήσιμες και αξιοποιήσιμες απόψεις και θέσεις από κατεξοχήν γνώστες και ειδικούς στα φορολογικά.

Οι εργασίες του 15ο Athens Tax Forum ολοκληρώθηκαν με τη συζήτηση μεταξύ του προέδρου του  Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Σίμου Αναστασόπουλου και του κ. Γιώργου Πιτσιλή, Διοικητή, Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, κατά τη διάρκεια της οποίας ο τελευταίος σημείωσε ότι μετά το Πάσχα θα μπει σε λειτουργία η ηλεκτρονική τήρηση βιβλίων και θα υπάρξει ιεράρχηση μεγαλοοφειλετών από 1,5 εκ. και άνω.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΙΤΣΙΛΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΤΗΡΗΣΗ, ΒΙΒΛΙΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!