Πειραιάς: Εκδήλωση για τη νέα νομοθεσία αδειοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Eκδήλωση στα πλαίσια ενημέρωσης σχετικά με το νέο νόμο που αφορά την αδειοδότηση μικρών επιχειρήσεων συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Την ενημερωτική ομιλία παρακολούθησαν εκπρόσωποι διαφόρων υπηρεσιών και επιμελητηρίων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου και ομιλία του προέδρου του ΒΕΠ Αδριανού Μιχάλαρου. Στο πάνελ των ομιλητών μετείχε και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπενέτος.

Η Π.Ε. Πειραιά και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ξεκίνησαν αυτή τη συνεργασία με στόχο την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας, την άρση πιθανόν εμποδίων και δυσκολιών αλλά και με γνώμονα την διαφάνεια της διαδικασίας αδειοδότησης.Ο εισηγητής, Ρ. Λειβαδάρος, Διευθυντής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά η Ε. Σπαντιδάκη, πτυχιούχος Μηχανικός από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Πειραιά καθώς και το πλήθος των ομιλητών που παρευρέθηκαν τόνισαν με σαφήνεια τα σημεία της νέας νομοθεσίας για την περαιτέρω απλούστευση των διαδικασιών.

Η εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανο Χρήστου είχε σκοπό την στήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας  η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία ως μοχλός ανάπτυξης αλλά και ως αρωγή και εξασφάλιση νέων θέσεων εργασίας σε μια εποχή που μαστίζεται από την ανεργία αλλά και την επαγγελματική ανασφάλεια.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!