1) αύξηση παραγωγικότητας και ιδιοπαραγωγή μέρους ζωοτροφών
2) διατήρηση ζωικού κεφαλαίου χαμηλότερης παραγωγικότητας με αξιοποίηση διαθέσιμων ημιορεινών βοσκοτόπων.
Με βάση τις τιμές Νοεμβρίου, η τιμή του ελληνικού βόειου κρέατος διαμορφώνεται σε 455,99 ευρώ ανά 100 κιλά, με το μόνο ακριβότερο προϊόν να διατίθεται από τη Σουηδία, όπου το μοσχάρι κοστίζει 432,51 ευρώ για την ίδια ποσότητα.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως η τιμή του ελληνικού βόειου είναι υψηλότερη από αυτή του Λουξεμβούργου (380,98 ευρώ) και της Γαλλίας (357,71 ευρώ), ενώ η μέση τιμή της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαμορφώνεται σε 353 ευρώ.
Πηγή: agrocapital.gr
Το Ν/σ για τα «Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων, μέσω συνεργασιών και εταιρικών μετασχηματισμών» αφορά αποκλειστικά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και…
Τα πτώματα εκατοντάδων ανθρώπων ανακαλύφθηκαν στα ερείπια μιας πολυκατοικίας στην ουκρανική πόλη-λιμάνι Μαριούπολη, σύμφωνα με Ουκρανό αξιωματούχο. Ο Petro Andryushchenko,…
Προθεσμία έλαβαν για την απολογία τους στον ανακριτή Χαλκίδας, οι δύο ψαράδες που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση…
Για «νέους σκανδαλώδεις ισχυρισμούς βανδαλισμούς» στην Αγία Σοφία κάνουν λόγο αρκετά δημοσιεύματα (αντιπολιτευόμενων κυρίως ΜΜΕ). Αναφερόμενα σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν…
«Μία ακόμη έκθεση διεθνούς οργανισμού επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα και το κοινωνικό πρόσημο της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής, μέσα από τη σημαντική ελάφρυνση της…
Επίθεση κατά του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, με αφορμή τις δηλώσεις κατά του…