Νέος πρόεδρος στην Τράπεζα Πειραιώς

Ο Γεώργιος Χαντζηνικολάου εξελέγη νέος πρόεδρος του δ.σ. της Τράπεζας Πειραιώς, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Τρίτη.

Όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα, στη συνεδρίαση της Τρίτης το δ.σ. της Τράπεζας Πειραιώς εξέλεξε τους κυρίους Γεώργιο Χαντζηνικολάου, Σολομώντα Μπεράχα και Enrico Tommaso Cucchiani ως νέα μη εκτελεστικά μέλη σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών.

Στη συνέχεια, το δ.σ. εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Γεώργιο Χαντζηνικολάου ως νέο του Πρόεδρο. Ο κ. Χαντζηνικολάου αναλαμβάνει τα καθήκοντά του άμεσα. Ο κ. Χαντζηνικολάου κατείχε θέσεις υψηλής ευθύνης στο διεθνή χρηματοπιστωτικό τομέα. Κατά το μεγαλύτερο διάστημα των 33 χρόνων της σταδιοδρομίας του, εργάσθηκε σε διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη και στη Διεθνή ‘Ένωση Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) στο Λονδίνο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!