Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Σαββίδης

  • Απο stergios
  • 18 Μαρτίου 2018 - 13:34
  • Comments Off

Ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να κάνει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Live Sport.

Ο λόγος έχει να κάνει με το «άνοιγμα» κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που αύξησε τα έξοδα της εταιρείας, ενώ την ίδια στιγμή τα έσοδά της ήταν μειωμένα.

Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι 92 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή, ενώ κατά τη στιγμή εξαγοράς της εταιρείας από τον ομογενή επιχειρηματία ήταν, περίπου, 7,5 εκ. ευρώ.

Ως προς τη φημολογία για αποχώρησή του από το σύλλογο, το περιβάλλον του το διαψεύδει με επιχείρημα την επαγγελματική δραστηριοποίησή του στη Βόρεια Ελλάδα.

Όλα αυτά, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζονται πληροφορίες που θέλουν τον ομογενή επιχειρηματία να προχωρά στην αναστολή έκδοσης του ηµερήσιου φύλλου του «Εθνους» και να προβληματίζεται για το εάν θα πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στον τηλεοπτικό σταθµό «Ε».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΟΚ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΕΘΝΟΣ, ΚΑΝΑΛΙ Ε, ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!