Μηνιαίες δόσεις του νόμου Κατσέλη – Σε λειτουργία ξανά η εφαρμογή

Τέθηκαν εκ νέου στη διάθεση των ενδιαφερομένων (οφειλέτες, πιστωτές, δικηγόρους, δικαστές, ενώσεις καταναλωτών κ.α.) οι εφαρμογές μηνιαίων καταβολών του ν.3869/10 (Νόμος Κατσέλη), που δεν ήταν διαθέσιμες λόγω της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (www.efpolis.gr), αναφέρει η ΓΓΕ σε ανακοίνωση της.

Πρόκειται για τις εφαρμογές που αφορούν στη βασική ρύθμιση οφειλών με μηνιαίες καταβολές (άρθρο 8, παρ.2) και στην ρύθμιση οφειλών για προστασία κύριας κατοικίας (άρθρο 9 παρ.2).

Η εφαρμογή διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους (οφειλέτες, πιστωτές, δικηγόρους, δικαστές, ενώσεις καταναλωτών κ.α.) να προσδιορίσουν τα ποσά στα οποία κατανέμεται η μηνιαία δόση του οφειλέτη προς τους πιστωτές τους.

Η πρόσβαση στις εφαρμογές αυτές μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί, είτε απευθείας στις διευθύνσειςhttp://www.mindev.gov.gr/efarmogi1/ και http://www.mindev.gov.gr/efarmogi2/ είτε μέσω του www.efpolis.gr

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ, ΔΟΣΕΙΣ, ΕΥΘΜΙΣΗ, ΜΗΝΙΑΙΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!