Με νέο ωράριο ανοιχτά τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός

Η Cosmote και η Γερμανός θα έχουν ανοιχτά τα καταστήματα τους σε όλη την διάρκεια του lockdown για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, ενώ θα λειτουργούν με νέο ωράριο.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα θα λειτουργούν πανελλαδικά με μειωμένο ωράριο, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για επισκέπτες και εργαζόμενους, προκειμένου να εξυπηρετούν τις σημαντικές ανάγκες επικοινωνίας των καταναλωτών αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Πιο αναλυτικά, το νέο ωράριο θα είναι το εξής:

 -Τα καταστήματα Cosmote θα λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα-Τετάρτη από τις 10.00 έως τις 16.30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 18.00 και Σάββατο από τις 10.00 έως τις 15.00.
-Τα καταστήματα Γερμανός θα είναι ανοιχτά Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 10.00 έως τις 15.00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 20.00.

Σημειώνεται πως οι καταναλωτές θα μπορούν να επισκέπτονται τα καταστήματα του Ομίλου ΟTΕ μόνο για τις βασικές τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Δηλαδή, για:

  • Πληρωμές λογαριασμών
  • Ανανεώσεις χρόνου ομιλίας
  • Επισκευές συσκευών

Επίσης, για τις αγορές προϊόντων ή τη διαχείριση των συνδέσεών τους (π.χ. ανανέωση χρόνου ομιλίας, πληρωμές), οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές My Cosmote και WHAT’S UP, καθώς και τα sites της Cosmote και της Γερμανός.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, COSMOTE, ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]