Με ανανεωμένο site το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ο νέος διαδικτυακός τόπος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι πλέον διαθέσιμος στο κοινό! Στόχος της διοίκησης ήταν να δημιουργηθεί ένα νέο, φιλικό, σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο θα είναι γρήγορο και εύκολο στην πλοήγηση.

Το νέο site του ΤΤ διατηρεί το πλούσιο περιεχόμενό του με ενημέρωση για όλα τα τραπεζικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, με χρήσιμα εργαλεία, διασυνδέσεις και εφαρμογές, καθώς και με επιπλέον πληροφόρηση για τις εν γένει δραστηριότητες της Τράπεζας.

Νέα ενότητα έχει προστεθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Διεύθυνση «Προσωπικό Ταμιευτήριο», με τίτλο Personal Banking, ώστε να είναι πιο οικείος στο ενδιαφερόμενο κοινό, ενώ πρόσφατα αναβαθμίστηκε και το περιβάλλον της υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, TT e-bank.

Ενημερωθείτε για προνομιακές καταθέσεις, δάνεια, επενδύσεις, ασφαλιστικά προγράμματα και τη διαχείριση των καρτών σας online. Αποκτήστε πληροφορίες για πληρωμές και εμβάσματα καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που σχετίζεται με τον τραπεζικό τομέα.

Επισκεφθείτε λοιπόν το νέο site του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην ίδια πάντα ηλεκτρονική διεύθυνση www.ttbank.gr και πλοηγηθείτε για να ανακαλύψετε τις νέες λειτουργικότητες και δυνατότητές του!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!