Μαρκόπουλο: Σε ένα μήνα ο διαγωνισμός για το κυλικείο στην πλαζ Αυλακίου - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
15
Οκτώβριος
Back

Μαρκόπουλο: Σε ένα μήνα ο διαγωνισμός για το κυλικείο στην πλαζ Αυλακίου

Σε περίπου 20-25 ημέρες θα υπάρξει δημοσιοποίηση των όρων του Δημόσιου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού, που θα γίνει για την εκμίσθωση του Κυλικείου της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου – Πόρτο Ράφτη, για τις θερινές περιόδους των ετών 2013-2014-2015, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκόπουλου.

«Είναι προφανές, ότι οι όροι του Διαγωνισμού θα τύχουν άρτιας και ιδιαίτερα προσεκτικής, νομοτεχνικής προετοιμασίας, ώστε να εξασφαλιστούν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, η δημοσιότητα, η διαφάνεια, η φερεγγυότητα των διαγωνιζομένων και το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και κατ’ επέκταση για το Δήμο Μαρκοπούλου», σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση το Δημοτικό Ταμείο.

Οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από τη διαδικασία δημοσιότητας που προβλέπει ο Νόμος, θα μπορούν να γνωρίζουν τις σχετικές πληροφορίες και από τον ιστότοπο του Δήμου Μαρκοπούλου, ή από την Γραμματέα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κα ΜΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ, τηλ. 22990-20156.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!