«Μαρινόπουλος»: Ενέκρινε τη διάσωση η Επιτροπή Ανταγωνισμού -Στο «σφυρί» 22 καταστήματα

Το «πράσινο φως» έδωσε χθες η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο σχέδιο διάσωσης της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, μετά τις σχετικές δεσμεύσεις που ανέλαβε η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Με βάση τις δεσμεύσεις αυτές, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ υποχρεούται να εκποιήσει 22 καταστήματα στους νομούς Αττικής, Ηρακλείου και Λασιθίου, αλλά και να διατηρήσει εμπορική συνεργασία τουλάχιστον για τρία έτη.

Ειδικότερα πρέπει να εκποιηθούν 19 καταστήματα στην Αττική από τα οποία στους δήμους Πειραιά (4 καταστήματα), Αθηναίων (3 καταστήματα), Αγίου Δημητρίου (3 καταστήματα), Παλαιού Φαλήρου (2 καταστήματα), Νέας Σμύρνης, Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Ταύρου, Ασπρόπυργου, Νίκαιας, Βριλησσίων, και Καλλιθέας (από 1 κατάστημα), καθώς και στο Ηράκλειο Κρήτης (2 καταστήματα) και στο Λασίθι (1 κατάστημα).

Επίσης να διατηρήσει για μεταβατική χρονική περίοδο τριών ετών και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις την εμπορική του συνεργασία με συγκεκριμένους προμηθευτές και ειδικότερα αφενός με τοπικούς προμηθευτές που είχε ο όμιλος ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και αφετέρου με τους κοινούς προμηθευτές που εξαρτώνται από τους δύο ομίλους σε ποσοστό ανώτερο του 22% των πωλήσεών τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΣΦΥΡΙ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, 22 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!