Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου νέα πρόεδρος του ΤΑΙΔΕΠ

Τη θέση της προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ ανέλαβε μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. και κατόπιν εγκρίσεως από το βασικό του μέτοχο, το Υπερταμείο (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. – ΕΕΣΠ) και το υπουργείο Οικονομικών, η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου.

Μέλος του Δ.Σ. από το 2015 και εντεταλμένη σύμβουλος για το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του Ταμείου, η κα Τσιτσογιαννοπούλου αντικαθιστά τον μέχρι τώρα πρόεδρο Αντώνη Λεούση, του οποίου η εξάμηνη θητεία έληξε.

Ο κ. Λεούσης παραμένει διευθύνων σύμβουλος, όπως συμβαίνει από το 2015. Το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ παραμένει τριμελές (με τρίτο μέλος τον Αγγελο Βλάχο), μετά την αποχώρηση, το φθινόπωρο του 2016, του μέχρι τότε προέδρου του και μέλους του Δ.Σ., Στέργιου Πιτσιόρλα, ο οποίος και υπουργοποιήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ αποτελεί θυγατρική του λεγόμενου Υπερταμείου, το Δ.Σ. του οποίου είναι αρμόδιο για την αξιολόγηση της διοίκησής του.

Βασικός και μόνος μέτοχος του Υπερταμείου είναι το υπουργείο Οικονομικών.

πηγή: Καθημερινή

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΑΙΔΕΠ, ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!