Λάρισα: Εκδήλωση με θέμα «Ακρίβεια και κόκκινα δάνεια. Υπάρχει λύση;»

Εκδήλωση με θέμα «Ακρίβεια και κόκκινα δάνεια. Υπάρχει λύση;» διοργανώνεται  την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Την εκδήλωση θα ανοίξουν με χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, ενώ το πρόγραμμα για τη συνέχεια είναι το εξής:

Ομιλία του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτηρίου Γιαννακόπουλου, με θέμα «Επιχειρηματικότητα στην κρίση».

Ομιλία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Γεωργίου Τσιαπλέ με θέμα «Καταναλωτές & Επιχειρήσεις σε περίοδο κρίσης».

Ομιλία του  Δημοσιογράφου – Μέλους των Ενεργών Πολιτών Λάρισας Γεωργίου Τράντα με θέμα: «Χωρίς Μεσάζοντες»

Ομιλία του Προέδρου ΙΝ.ΚΑ. Θεσσαλίας – Δικηγόρου Βασιλείου Κόκκαλη με θέμα «Υπερχρέωση και ακρίβεια. Τρόποι αντιμετώπισης».

Ομιλία του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γεωργίου Στεργίου με θέμα «Ανάπτυξη Καταναλωτικής Συνείδησης: Η απάντηση στην ακρίβεια και στην υπερχρέωση».

Συζήτηση

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Ιωάννης Κολλάτος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!