Κοντά σε συμφωνία για την πώληση του 49,9% του Alpha

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους της Motor Oil και τον Δημήτρη Κοντομηνά ξεκίνησαν για τη μεταβίβαση του υπολοίπου 49,9% των μετοχών του Ομίλου Alpha και η συμφωνία είναι πολύ κοντά. Ενδεχομένως από τη νέα χρονιά το σύνολο των μετοχών του ομίλου να περάσει υπό τον έλεγχο της Motor Oil, όπως προβλέπεται από την αρχική συμφωνία, η οποία έχει λάβει την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας ενδέχεται να υπάρξουν σοβαρές αλλαγές σε επιτελικές θέσεις σε κρίσιμους τομείς λειτουργίας του Alpha με στόχο την αντιμετώπιση των αδυναμιών που παρατηρήθηκαν. Στον κύκλο συμφερόντων του Ομίλου Alpha ανήκουν εκτός από την Alpha Δορυφορική Τηλεόραση (Alpha) οι εταιρείες SportDay ΑΕ, η Alpha Ραδιοφωνική ΑΕ, η Alpha Ραδιοφωνική Κρόνος AE, η προς συγχώνευση Plus Productions με την Green Pixel του Ομίλου Βαρδινογιάννη και οι εταιρείες του Ομίλου Village.

πηγή: typologies.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΝΑΛΙ, ΠΩΛΗΣΗ, ALPHA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]