Οικονομία

Κλήρωσε η νέα Φορολοταρία: Δείτε τους νικητές (λίστα)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φορολοταρίας από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων για το μήνα Αύγουστο!

Κάθε μήνα, κάθε ευρώ δαπάνης που γίνεται με πλαστικό χρήμα (κάρτες ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής) δίνουν ένα λαχνό στον φορολογούμενο με ανώτατο μηνιαίο όριο δαπανών 10.000 ευρώ.

Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία 3 μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Οι πολίτες ενημερώνονται πριν την κλήρωση για τους λαχνούς που έχουν συγκεντρώσει (πλήθος και αριθμοσειρά) μέσω διαθέσιμης εφαρμογής για πιστοποιημένους χρήστες στο περιβάλλον myAADE της ΑΑΔΕ, στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Οι νικητές θα ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον προσωπικό λογαριασμό τους και με μήνυμα στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχουν δηλώσει στη Φορολογική Διοίκηση.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα φορολοταρία

Οι τυχεροί της νέας φορολοταρίας, είναι 556 και θα κερδίζουν χρηματικά έπαθλα από 1.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών

– 500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.– 50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ,– 5 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ,– 1 που κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ,
Τα Χριστούγεννα τα ποσά θα φτάνουν μέχρι και τις 100.000 ευρώ. Ειδικότερα, το τελευταίο δεκαήμερο κάθε χρονιάς θα κληρώνονται και θα πληρώνονται:

12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν 100.000 ευρώ έκαστος και τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν 1.000 ευρώ, των οποίων το πλήθος προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έως τον Αύγουστο του εκάστοτε τρέχοντος έτους.
Επίσης θα δίνεται διαφορετική στάθμιση ανάλογα με το ποσοστό του εισοδήματος που καταναλώνεται. Πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και στην πιθανότητα να κερδίσουν.

Νικόλ Βούζα

Recent Posts

Τέρενς Κουίκ: «Δέχθηκα τουλάχιστον 2 δολοφονικές απόπειρες εναντίον μου»

Με αφορμή την ραδιοφωνική του επιστροφή, μέσα από τον Real fm, o Τέρενς Κουίκ βρέθηκε…

3 λεπτά ago

ΔΕΔΔΗΕ: Οι διακοπές ρεύματος σήμερα στην Αττική (περιοχές)

Διακοπή ρεύματος έχει προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΔΗΕ για σήμερα, 27 Νοεμβρίου. Από ημ/νία και ώρα…

4 λεπτά ago

Βέλγιο: Κλειστά 27 σχολεία λόγω συναγερμού για βόμβα

Αρκετά σχολεία στις Βρυξέλλες και στη Βραβάντη θα παραμείνουν κλειστά για τους μαθητές σήμερα Δευτέρα μετά…

9 λεπτά ago

Συγκλονιστική καταγγελία: «Με βίασε καθηγητής πανεπιστημίου στα 19 μου»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της Δώρας Κώτση Φελίτσι για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 1997…

16 λεπτά ago

Ο Δήμος Κασσάνδρας ζήτησε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει ζητήσει να κηρυχθεί ο Δήμος Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, η δήμαρχος…

16 λεπτά ago

Στο νοσοκομείο ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο 38χρονος πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας αισθάνθηκε…

23 λεπτά ago