Κινέζοι, Ρώσοι και Τούρκοι αγοράζουν σπίτια στην Ελλάδα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, Ρώσοι, Τούρκοι και Κινέζοι κάνουν «ουρές» για να αγοράσουν ελληνικά ακίνητα. Συγκεκριμένα ο Ρώσος μεσίτης Τζορτζ Κατσμάζοφ έχει αγοράσει ήδη ένα ακίνητο στη χώρα μας και είναι έτοιμος να κινηθεί για άλλα πέντε έτσι ώστε να τα πουλήσει σε διεθνείς επενδυτές. Ο ίδιος δήλωσε πως «Η αγορά ακινήτων της Ελλάδας είναι μία από τις λίγες εναπομείνασες της Ευρώπης που δεν έχει ανακάμψει από την οικονομική κρίση του 2008»  και εξήγησε πως πλέον σε χώρες όπως η Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία οι τιμές των ακινήτων φθάνουν τις τιμές της προ κρίσης εποχής.

Από την κινεζική πλευρά η Κάρι Λο, διευθύνουσα σύμβουλος της κινεζικής ιστοσελίδας ακινήτων Juwai ανέφερε πως «Η άποψή μας είναι ότι τα χειρότερα πέρασαν και αυτή είναι μία καλή στιγμή να εκμεταλλευθούμε τις χαμηλές τιμές και να επωφεληθούμε από μελλοντικά κέρδη καθώς η αγορά θα ανακάμπτει».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ, ΡΩΣΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]