«Καθαρά» συμβόλαια στα κινητά προωθεί η Κομισιόν

  • Απο stergios
  • 21 Δεκεμβρίου 2019 - 10:41
  • Comments Off

Κανόνες διαφάνειας στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας προωθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε να γνωρίζουν οι καταναλωτές με ακρίβεια ποιες υπηρεσίες αγοράζουν και πόσο τους κοστίζουν αναλυτικά, αλλά και να μπορούν να συγκρίνουν τα προσφερόμενα πακέτα από τους παρόχους.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Καθημερινής», η Επιτροπή θα επιβάλει στις ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών ενιαίο μοντέλο παρουσίασης των συμβολαίων, ώστε να είναι σαφείς στον καταναλωτή οι χρεώσεις, το είδος της υπηρεσίας που θα λαμβάνει, τα χαρακτηριστικά της (ταχύτητα), η διάρκεια ισχύος του συμβολαίου κ.ά.

Η απόφαση της Κομισιόν έχει ιδιαίτερη σημασία για χώρες όπως η Ελλάδα, όπου οι τιμές στην κινητή τηλεφωνία είναι υψηλές. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιτροπής, και το 2019 η χώρα μας ήταν η δεύτερη πιο ακριβή στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε ο,τι αφορά τη χρήση ίντερνετ μέσω κινητού.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ, ΠΑΡΟΧΟΙ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]