Κάνει την έκπληξη η Interamerican – Προσφέρει ασφάλεια ΙΧ ανάλογα με τα χιλιόμετρα!

Τη δυνατότητα ασφάλισης οχημάτων προαγοράζοντας χιλιόμετρα (buy the Mile) ανακοίνωσε σήμερα η Interamerican κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican Γιώργος Κώτσαλος, το ελάχιστο ποσό χιλιομέτρων που θα μπορεί να αγοράζει κανείς είναι τα 5.000 χιλιόμετρα και το προϊόν θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ερχόμενη εβδομάδα, δίνοντας μεταξύ άλλων μια εναλλακτική λύση και στα ανασφάλιστα οχήματα καθώς και στους κατόχους οχημάτων που δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα.

Επίσης ανακοίνωσε ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους θα διατεθεί και το πολυασφαλιστήριο που θα δίνει τη δυνατότητα τα επιμέρους ασφαλιστικά συμβόλαια του πελάτη να ενσωματωθούν σε ένα (μία είσπραξη, μια ανανέωση κλπ), ενώ ανακοίνωσε και την δραστηριοποίηση της εταιρίας στις αγροτικές ασφαλίσεις.

Ο κ. Κώτσαλος ανακοίνωσε επίσης στην επόμενη τριετία η Interamerican θα προχωρήσει στην σύναψη συνεργασίας με 2.000 ασφαλιστικούς συμβούλους στο πλαίσιο του προγράμματος Genesis, που θα οδηγήσει μεταξύ άλλων στον τριπλασιασμό της παραγωγής στο τομέα της Υγείας.

Στο τομέα των τεχνολογιών όπως ανακοινώθηκε επενδύονται σε ετήσια βάση 4 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΟΧΗΜΑΤΑ, INTERAMERICAN


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!