Υπό κατάρρευση το Mega: Τη χαριστική βολή ετοιμάζει ο Μπόμπολας

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα λέει ο θυμόσοφος λαός και η πραγματικότητα του Mega το επιβεβαιώνει. Μετά την αποτυχία στις συζητήσεις για την διάσωση του «Μεγάλου Καναλιού» και την κόντρα μεταξύ των μετόχων, όπως και τις παραιτήσεις στελεχών, ο όμιλος Μπόμπολα φέρεται να απασφάλισε ακόμη μια «χειροβομβίδα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η εταιρία παραγωγών Άνωση που ελέγχει ο Πήγασος (συμφερόντων Μπόμπολα) εξέδωσε διαταγή πληρωμής και απαιτεί από το Mega να κλείσει το χρέος των 14 εκατ. ευρώ από όλα τα τιμολόγια έκδοσης του Τηλέτυπου για αγορές ταινιών που είχε εκχωρήσει στην ABC Factors ( εταιρία Factoring). Πρέπει να σημειωθεί πως τα χρέη του καναλιού προς την Άνωση ήταν και από τους λόγους που πυροδότησαν την ένταση στις τελευταίες συναντήσεις των μετόχων του Mega.

Παράλληλα η Τηλέτυπος παραμένει ακόμα ακέφαλη μετά την παραίτηση Πεφάνη καθώς ούτε μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε την Τρίτη 15/03 δεν βρέθηκε λύση, δείχνοντας την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κανάλι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΚΑΝΑΛΙ, MEGA, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!