Ήπειρος: Προκήρυξη για την ίδρυση νέων παιδικών σταθμών

Στη δημιουργία νέων βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών για την κάλυψη αναγκών, σύμφωνα με τεκμηριωμένες ανάγκες, κατ εφαρμογή της ΚΥΑ «Προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών ολοκληρωμένης φροντίδας από Δημοτικές επιχειρήσεις» (ΦΕΚ 1519 /Β/4-12-2002), προχωρά η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου. Το έργο εντάσσεται στο Ε.Π. «Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου».

Ο υποψήφιος δικαιούχος υποβάλλει την πρότασή του μέσω της ηλεκτρονικής υποβολής του ΟΠΣ. Κατά την ηλεκτρονική υποβολή αποστέλλει συνημμένα σε μορφή pdf το υπογεγραμμένο Τεχνικό Δελτίο Προτεινόμενης Πράξης καθώς και όλα τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα, ενώ η χρηματοοικονομική ανάλυση υποβάλλεται σε μορφή Excel.

Σε περιπτώσεις που ορισμένα συνοδευτικά έγγραφα όπως μελέτες, τεύχη δημοπράτησης κ.α. λόγω μεγάλου όγκου δεν είναι δυνατόν να υποβληθούν ηλεκτρονικά ο δικαιούχος υποχρεούται να τα αποστείλει στον φορέα «ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» στη διεύθυνση: 8ης Μεραρχίας 5-7 ΤΘ:25 45002-ΙΩΑΝΝΙΝΑ2, 454 45 Ιωάννινα, τις ώρες 9:00 – 15:00, το αργότερο έως την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασής του.

Τα πρωτότυπα έγγραφα της πρότασης υποβάλλονται και ταχυδρομικώς, επί αποδείξει με ημερομηνία αποστολής την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους.

 

  • Περίοδος υποβολής: από 14/11/2012 έως 30/3/2013.
  • Προϋπολογισμός: € 1.300.000.
  • Ποσοστό συγχρηματοδότησης: 85% (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
  • Περιοχή εφαρμογής: Περιφέρεια Ηπείρου.
  • Τομείς ενδιαφέροντος: Υγεία – Πρόνοια.
  • Κατηγορία δικαιούχων: Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Α’ και Β’ βαθμού), άλλα νομικά πρόσωπα.
  • Σε ποιους απευθύνεται: ΟΤΑ α’ βαθμού Περιφέρειας Ηπείρου, Επιχειρήσεις ΟΤΑ α’ βαθμού Περιφέρειας Ηπείρου.

Σχετικά αρχεία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!