Ιούνιος/Απολογισμός του «Βγαίνουμε Αθήνα» - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
18
Αύγουστος
Back

Ιούνιος/Απολογισμός του «Βγαίνουμε Αθήνα»

Πάνω από 100 εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, καφενεία συμμετείχαν όλο τον Ιούνιο στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, που περιλάμβανε έξοδο στο κέντρο, κάθε Τρίτη, με προσιτές τιμές: μενού με 10 ευρώ, ποτό με 5 ευρώ ή καφέ με 2 ευρώ («Βγαίνουμε Αθήνα»). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του δήμου www.cityofathens.gr για να δουν ποιες είναι οι επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες με το δήμο σε αυτό το πρόγραμμα.

Σχετικά με το αν θα συνεχιστούν αυτές οι πρωτοβουλίες και με ποιον τρόπο, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr ανέφερε: «Πρέπει να εμπεδωθεί κλίμα εμπιστοσύνης για την Αθήνα. Πρέπει να επιστρέψουμε στο κέντρο της. Και θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην παραγωγή θετικών γεγονότων για την καρδιά της πόλης. Δεν συμμεριζόμαστε τη δραματική εικόνα που αναμεταδίδεται για την Αθήνα και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να την αλλάξουμε. Η Αθήνα είναι μία πόλη με ιστορία, μια ζωντανή πόλη, με δεκάδες γειτονιές που σφύζουν από ζωή και από νιάτα, με αξιοπρόσεκτη πολιτιστική παραγωγή, και με δυναμικές και δραστήριες ομάδες που θέλουν να προσφέρουν. Αυτό, σας διαβεβαιώ, δεν θα πάει χαμένο».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!