Ημερίδα ενημέρωσης από την Ελληνική Ένωση για το Διαδίκτυο

Ημερίδα ενημέρωσης από την Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου, με θέμα « Διαδίκτυο: Πως μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους-επαγγελματίες της πόλης μας αλλά και τους απλούς πολίτες», πραγματοποιείται την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στις 20:00, στην βίλα Παυλίνα ( Σύλλογος Παλαιών Ζωγραφιωτών-Αγίου Γεωργίου και Καζαντζάκη, δίπλα από τον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου).
Στην ημερίδα εχουν προσκεκληθεί και έχουν δηλώσει οτι θα παραστούν η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τοπικοί παράγοντες.
Ομιλητές κατά σειρά στην ημερίδα, είναι :
Νικόλαος Μπαλατσούκας –  Πρόεδρος της  Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου
Αθανάσιος Δαβαλάς – Συνεργαζόμενος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς (elearning)
Δημήτριος Μπίτσικας – Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιών Ζωγραφιωτών
Τζανής Ευάγγελος – Ελεύθερος Επαγγελματίας στο Δήμο Ζωγράφου
Γεράσιμος Παπαδάτος  – Δημοσιογράφος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ζωγράφου
Οδυσσέας Γρίβας – Μέλος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου
Συντονίζει της εκδήλωσης ο δημοσιογράφος Κορέλλης Κώστας,  Δημοσιογράφος, Ρ/Σ Αθήνα 9.84 – τακτικό μέλος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της Ε.Σ.Η.Ε.Α.
Στην ημερίδα θα ακουστούν χρήσιμα πράγματα για το διαδίκτυο και πολύ περισσότερο για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως « εργαλείο» επαγγελματικού προσανατολισμού και ως «τράπεζα» χρήσιμων πληροφοριών για επιχειρηματίες και πολίτες. Οι ομιλούντες και οι ειδικοί θα εξηγήσουν και θα αναλύσουν τους τρόπους και την μεθοδολογία αξιοποίησης του Διαδικτύου σε αυτές τις κατευθύνσεις και θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!