Ηλεκτρονική Αθηνών: Πλήθος κόσμου και σήμερα για την εκποίηση προϊόντων

Το κλίμα από το Σάββατο το πρωί στο πάλαι ποτέ κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στην Γλυφάδα θύμιζε τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί στην πρόσφατη Black Friday.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στα προϊόντα που εκθέτονταν προς εκποίηση μετά από την πτώχευση της Ηλεκτρονικής Αθηνών. Η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα (σ.σ. από τα διπλοπαρκαρίσματα και την περιέργεια των διερχόμενων οδηγών) να διακόπτεται ή να κινείται με αργούς ρυθμούς η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τα εσωτερικά ρολά ήταν μόνιμα κατεβασμένα στο σύνολο του καταστήματος – για την αποφυγή πλιάτσικου –  και ανέβαιναν κατά τακτά διαστήματα μόνο αυτά της κεντρικής εισόδου όπου επιπτρεπόταν η πρόσβαση στο εσωτερικό του καταστήματος σε μικρές ομάδες ενδιαφερόμενων ώστε να αποκτήσουν κωδικό  που είναι το πρώτο βήμα για την απόκτηση του προϊόντος που τους ενδιαφέρει.

Σύμφωνα με την διαδικασία τον κωδικό οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν στην εκποίηση των εμπορευμάτων που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών (κτίριο 6 αίθουσα 7).

Η έκθεση θα λειτουργήσει ξανά την Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και το επόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου από 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο κατάστημα Λ. Βουλιαγμένης 117 στην Γλυφάδα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκποίηση τα «διεκδικούν» τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πιστώτριες τράπεζες. Συγκεκριμένα οι τράπεζες έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για κατάσχεση εμπορευμάτων όπου η δικαιοσύνη πρόκειται να αποφανθεί στις αρχές Φεβρουαρίου ενώ οι εργαζόμενοι ελπίζουν ότι η ολοκλήρωση της εκποίησης θα τους επιτρέψει να βρεθούν ένα βήμα μπροστά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΕΚΠΟΙΗΣΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!