Η Nestlé ανακοινώνει ευκαιρίες απασχόλησης για 20.000 νέους

Συνέντευξη Τύπου στην Ελλάδα, για την πανευρωπαϊκή έναρξη του προγράμματος «Nestlé needs YOUth», έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 10.30 π.μ. η Nestle.

Η πρωτοβουλία έχει στόχο να παρέχει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών απασχόλησης σε περισσότερους από 20.000 νέους κάτω των 30 ετών μέσα στα επόμενα τρία χρόνια στην Ευρώπη, ενισχύοντας τις δυνατότητες και τα επαγγελματικά τους προσόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα bankingnews.gr, η Nestle θα ανακοινώσει τη δημιουργία 600 νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα για νέους κάτω των 30 ετών (με μισθούς πέριξ των 450 ευρώ).

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Επικεφαλής Ζώνης Ευρώπης Nestlé Laurent Freixe, η Επίτροπος της ΕΕ για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία, τον Αθλητισμό, τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και τη Νεολαία, Ανδρούλα Βασιλείου, και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy.

ΠΗΓΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, NESTLE


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!