Η Hellas Direct εξαγόρασε το υποκατάστημα της Inter Partner Assistance στην Ελλάδα

Το Υποκατάστημα στην Ελλάδα της Inter Partner Assistance πουλήθηκε στην Hellas Direct, σύμφωνα με πληροφορίες του nextdeal.gr.

Η Ιnter Partner Assistance δραστηριοποιείται εμπορικά σε 70 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, όπως διαβάζουμε στο site inter-partner.gr. Ανήκει στον Γαλλικό πολυεθνικό ασφαλιστικό όμιλο AXA.

Το υποκατάστημα της Αθήνας, δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών βοηθείας για πάνω από 20 χρόνια κατέχοντας περίοπτη θέση στο χώρο της και διαθέτοντας την πλουσιότερη γκάμα υπηρεσιών.

H Inter Partner Assistance, διαχειρίζεται στην Ελλάδα ένα ετήσιο αριθμό υποθέσεων που υπερβαίνει τις 300.000 ενώ το τηλεφωνικό της κέντρο διαχειρίζεται 1,2 εκ. τηλεφωνήματα περίπου.

Οι υπηρεσίες της κατατάσσονται σε 4 στρατηγικές κατηγορίες: Αυτοκίνητο, Υγεία, Ταξίδι, Κατοικία. Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει επιμέρους προϊόντα ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και απαιτήσεων.

Η Hellas Direct όπως διαβάζουμε στο σχετικό ενημερωτικό έντυπο της εταιρείας, είναι η εμπορική επωνυμία της HD Insurance Ltd, μίας Κυπριακής ασφαλιστικής εταιρίας ζημιών (Αριθμός Εγγραφής: ΗΕ289025) που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω υποκαταστήματος. Ελεγχόμαστε, όπως αναφέρει, από την Έφορο Ασφαλίσεων της Κύπρου και συμπληρωματικά από τη Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος. To ελληνικό υποκατάστημα της εταιρίας έχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 59 – 61, Τ.Κ. 151 24, με Αριθμό Μητρώου Γ.Ε.ΜΗ. 131696560001 και ανήκει στη Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ Αθηνών με Α.Φ.Μ. 997517233. Η Hellas Direct ασκεί εργασίες ασφαλίσεων κατά ζημιών στους κλάδους αυτοκινήτου και κατοικίας όπως αναφέρονται στην ισχύουσα νομοθεσία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, HELLAS DIRECT, INTER PARTNER ASSISTANCE


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!