Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ στην Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment

Στην Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment συμμετέχει φέτος η  Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ), ο σύνδεσμος για την προώθηση της ενεργειακής αξιοποίησης βιομάζας.

Βioenergy Pavillion

Η Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) συμμετέχει δυναμικά στη Building Green Expo 2016, στην ειδικά διαμορφωμένη θεματική περιοχή Biomass & Bioenergy Pavillion, που απευθύνεται αποκλειστικά σε φορείς, εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου βιομάζας, οι οποίοι καλούνται να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να αναδειχθούν μέσα από τις αξίες και τις εφαρμογές της βιομάζας στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Biomass Day

Παρασκευή 8/4/2016, 10:00 – 17:00

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της Ημέρας Βιομάζας περιλαμβάνουν δύο ενδιαφέρουσες ενότητες:

1η Ενότητα: Bioenergy4Business

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) διοργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Bionergy4Business, το οποίο υποστηρίζει και προωθεί τη (μερική) υποκατάσταση των συμβατικών καυσίμων που χρησιμοποιούνται για θέρμανση με διαθέσιμες πηγές βιοενέργειας.

Στελέχη του κέντρου αλλά και άλλοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν ενεργειακά και οικονομικά αποδοτικούς τρόπους χρήσης της βιομάζας.

2η Ενότητα: Αξιοποίηση Βιομάζας για την Ανάπτυξη

Η Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) παρουσιάζει σειρά ομιλιών από επιστήμονες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αξιοποίησης βιομάζας και βιοενέργειας με θέμα: «Η Αξιοποίηση Βιομάζας ως Μοχλός Ανάπτυξης στη Σύγχρονη Πραγματικότητα: Εφαρμογές, Ευκαιρίες και Προϋποθέσεις».

Ανοιχτή επιστολή από τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ)

Διαβάστε σε αυτό το σύνδεσμο που ακολουθεί την ανοιχτή επιστολή του προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ), κου Αντώνη Γερασίμου, σχετικά με την κλαδική προβολή αξιοποίησης της Βιομάζας & Βιοενέργειας στην Building Green Expo 2016.

Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ μέλος του Ευρωπαϊκού Σύνδεσμου Βιομάζας ΑΕΒΙΟΜ.

Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ αποτελεί πλήρες μέλος, ως Εθνικός Σύνδεσμος που αντιπροσωπεύει τη χώρα μας, του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Σύνδεσμου Βιομάζας ΑΕΒΙΟΜ.

Σχετικά με τη BUILDING GREEN EXPO 2016 – Building Sustainable Environment

Η 8η Διεθνής Έκθεση για την αειφορία και την ενεργειακή αναβάθμιση, Building Green Expo 2016 – Building Sustainable Environment, στοχεύοντας τις ενέργειές μας σε μια δυναμική και ουσιαστική ανάπτυξη, θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO σε συνδιοργάνωση με τρεις ακόμη εκθέσεις, τις DOMOTEC, ELECTROTEC και MEDWOOD, στις 7-10 Απριλίου 2016.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, BUILDING GREEN EXPO 2016, ΕΛΕΑΒΙΟΜ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!