ΓΣΕΒΕΕ: Πρόγραμμα δεύτερη ευκαιρία σε εκατοντάδες επιχειρήσεις

Με τη συμμετοχή 700 επιχειρήσεων ξεκινά από τη νέα χρονιά- πιλοτικά- ευρωπαϊκό έργο που αποσκοπεί στην υποστήριξη εταιρειών που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση, ώστε να αποτρέπεται η βίαιη πτώχευση και η ενθάρρυνση της δεύτερης ευκαιρίας για την επανεκκίνηση επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος στην Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τους πρώτους μήνες του 2017, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα η σύμβαση χρηματοδότησης του έργου European Network for Early Warningand for Support to Enterprise and Second Starters από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το ευρωπαϊκό αυτό έργο, θα λειτουργήσει μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COSME για μία τριετία, κατά το διάστημα Ιανουάριος 2017-Δεκέμβριος 2019, αφορά χιλιάδες επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες τους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τον κίνδυνο της πτώχευσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΣΕΒΕΕ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!