Γεωργιάδης: 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εμπορικές εκθέσεις μόνο για εμβολιασμένους

Ο κ. Γεωργιάδης με την παρουσία του στην έκθεση αμυντικής βιομηχανίας DEFEA – Defence Exhibition Athens, στην οποία ήταν και κεντρικός ομιλητής έκανε δηλώσεις σχετικά με τις εμπορικές εκθέσεις αλλά και την ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι : «Η Ελλάδα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς να βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, ανοίγει τον εκθεσιακό κλάδο από 1η Σεπτεμβρίου για εμβολιασμένους, έτσι ώστε η οικονομία και η επιχειρηματική ζωή να προχωρήσει με υγεία και ασφάλεια. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και βέβαιοι για την επιτυχία του ανοίγματος και θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Όσον αφορά την ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας δήλωσε: » Nομίζω ότι έχουμε όλο το περιβάλλον για να φτιάξουμε μια ακόμα πολύ επιτυχημένη επένδυση στον τομέα της ναυπηγικής βιομηχανίας καθ’ ολοκληρίαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι το όραμά μας, για αυτό δουλεύουμε, αυτά τα αποτελέσματα έχουμε φέρει μέχρι σήμερα και αυτά σχεδιάζουμε για το μέλλον».

Νωρίτερα, είχε αναφερθεί στα Ναυπηγεία Σύρου, Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, υπογραμμίζοντας πως «ένας από τους πρώτους στόχους της Κυβέρνησης με την ανάληψη των καθηκόντων μας, ήταν να ξαναβάλουμε μπρος τη ναυπηγική βιομηχανία.»

Ο Αλέξης Λαγουδάκης, διευθύνων σύμβουλος του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo, εκ μέρους των εκθεσιακών φορέων, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Λαμβάνοντας υπόψη τις ευρύτερες επιδράσεις, η συνολική συνεισφορά των εκθέσεων μεταφράζεται σε χιλιάδες θέσεις εργασίας και η εκθεσιακή δραστηριότητα αποτελεί σημαντικό μοχλό οικονομικής ανάπτυξης Ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εμπορικές εκθέσεις αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να αναπτύξουν εμπορικές σχέσεις με επιχειρήσεις από άλλες περιοχές της χώρας και το εξωτερικό. Την 1η Σεπτεμβρίου οι εκθέσεις επιστρέφουν».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]