Φλώρινα: Νέα τιμές στα δημοτικά τέλη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Τη μείωση των δημοτικών τελών για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από την 1η Ιανουαρίου 2013 εξετάζει ο Δήμος Φλώρινας, καθώς τα ξενοδοχεία της πόλης λόγω των οικονομικών συγκυριών και της μη προσέλευσης επισκεπτών στη Φλώρινα αντιμετωπίζουν δυσκολίες, στην αποπληρωμή χρεών τους προηγούμενων λογαριασμών, όπως επίσης και των νέων, που θα εκδοθούν το προσεχές διάστημα.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων, την περασμένη Τρίτη. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, συμμετείχε και η διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ Ερμιόνη Αβραμοπούλου.

Ο δήμαρχος ζήτησε από την Ε Αβραμοπούλου να προβεί «άμεσα στην εξεύρεση μεθόδου, ώστε να είναι πιο δίκαιη η χρέωση τελών αποχέτευσης προς τους ξενοδόχους της Φλώρινας, διότι είναι άδικο ένα ξενοδοχείο που έχει πληρότητα 5% να πληρώνει το τα ίδια χρήματα με ένα που έχει πληρότητα 80ή και 90%».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!