Επιχείρηση κατά του παρεμπόριου στην παραλία Γλυφάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 26/08/2012 η πρώτη συντονισμένη επιχείρηση κατά του παρεμπόριου στη παραλία Γλυφάδας (Διαδ. Παύλου), κατόπιν πρωτοβουλίας της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Άννυς Καυκά , η οποία υιοθέτησε την πρόταση της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και του προέδρου της  Βασίλη Κορκίδη για ενεργή συμμετοχή των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων στον αγώνα κατά του παρεμπόριου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν  4  Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και 2 δημοτικοί αστυνομικοί, κατασχέθηκαν πλήθος παράνομων προϊόντων ( γυαλιά, ρούχα, τσάντες, μπιζού, cd  κ.α. ). Στο τέλος της επιχείρησης η κ. Καυκά ευχαρίστησε τη Δημοτική Αστυνομία και την Ομάδα Δίας για την άψογη εκτέλεση της Δράσης και τη συνεργασία τους, ενώ δήλωσε ότι :  « Μόνο με τη συντονισμένη προσπάθεια, συνεχείς ελέγχους και μικτά κλιμάκια μπορεί να αντιμετωπιστεί η γάγγραινα του Παραεμπορίου.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά του παραεμπορίου που πλήττει βάναυσα τις χιλιάδες επιχειρήσεις της Γλυφάδας και όχι μόνο», δηλώνουν εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας η πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας Πάνος Μιχαλόπουλος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]