Επιχειρηματική αποστολή των Ιωαννιτών στη Σμύρνη - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
25
Οκτώβριος
Back

Επιχειρηματική αποστολή των Ιωαννιτών στη Σμύρνη

Τη συμμετοχή της σε επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στη Σμύρνη, ύστερα από πρωτοβουλία της ΔΕΘ έχει αποφασίσει η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών. Στην ίδια αποστολή θα μετέχει και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου και το Επιμελητήριο διοργανώνουν αύριο Πέμπτη σύσκεψη στην οποία έχουν κληθεί φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής. Η σύσκεψη θα γίνει στην ισόγεια αίθουσα του δημαρχείου στις επτά και μισή το απόγευμα και σκοπός της είναι να δοθούν αναλυτικές πληροφορίες για την αποστολή και τους στόχους της. Στην συνάντηση θα εκπροσωπηθεί με στελέχη της και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι από τη ΔΕΘ, η αποστολή στη Σμύρνη αξιολογείται ως υψηλού ενδιαφέροντος για τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!