Επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία του “Ελεύθερου Τύπου”

Σήμερα, Τετάρτη, όπως γράφει το mediatvnews.gr, είναι προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία του “Ελεύθερου Τύπου” στο Μαρούσι.

Μια επίσκεψη που έχει ανάγκη η εφημερίδα η οποία έχασε πολύ από τη λάμψη της εφημερίδας της κεντροδεξιάς και της Ν.Δ τα τελευταία χρόνια. Οι εργασιακές συνθήκες που ισχύουν πλέον στην άλλοτε κραταιά εφημερίδα είναι άθλιες. Κι όμως όπως αποδεικνεύει ο εκδότης της Αλέξης Σκαναβής υπάρχουν και χειρότερα. Γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, καλούνται ήδη εργαζόμενοι της εφημερίδας να υπογράψουν νέες ατομικές συμβάσεις με αμοιβή 586 ευρώ μεικτά! Και το δέλεαρ είναι τα 150 ευρώ έξτρα ως οδοιπορικά, τα οποία προφανώς δεν έχουν κρατήσεις, κ.λ.π.

Η εφημερίδα στο μεταξύ χρωστάει δεδουλευμένα δυο χρόνων, έχει μειώσει τους μισθούς, πορεύεται με έναντι μισθοδοσίας και εσχάτως ετοιμάζεται για την ένταξη της εκδοτικής εταιρείας στο άρθρο 106, δηλαδή να συνεχίζεται η έκδοσή της χωρίς να πληρώνει τα χρέη της…

Σε αυτό το πλαίσιο ο εκδότης και η ηγεσίας της εφημερίδας ετοιμάζονται να υποδεχθούν στα γραφεία της εφημερίδας σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν είναι γνωστό αν θα τον ενημερώσουν για τις καλές εργασιακές συνθήκες στο μαγαζί…

Πηγή: mediatvnews.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!