Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΒ από φοιτητές του ΑΠΘ

Eκπαιδευτικός προορισμός για τους καθηγητές και τους φοιτητές του ΑΠΘ έγινε η Δημοτική Επιχειρηση Υδρευσης Αποχεύτεσης Βέροιας.

Φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με τους καθηγητές τους επισκέφθηκαν τους χώρους της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) – Βιολογικός Καθαρισμός, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ). Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν η επαφή και η ενημέρωσή τους για το σχεδιασμό την κατασκευή και την λειτουργία ανάλογων εγκαταστάσεων.

Στους χώρους της ΕΕΛ τους υποδέχθηκαν, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ. Δημήτριος Δάσκαλος, ο Γεν Δ/ντής της Επιχείρησης κ. Θωμάς Αχτσής, ο αναπ/της Τεχνικός Δ/ντής κ. Ηλίας Τσακτάνης, ο υπεύθυνος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κ. Γεώργιος Μαυρίδης και ο υπεύθυνος του τμήματος Περιβάλλοντος κ. Γεώργιος Μπίσμπας.

Οι φοιτητές και οι καθηγητές τους είδαν από κοντά τον κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό, ξεναγήθηκαν στο χώρο του πίνακα ελέγχου, του χημείου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τα αποτελέσματα της εγκατάστασης. Τέλος ευχαρίστησαν τη διοίκηση και το προσωπικό για «την άρτια – οργανωμένη ξενάγηση», (σύμφωνα με δήλωσή τους).

Αξίζει να σημειωθεί ότι επέλεξαν την ΕΕΛ της ΔΕΥΑΒ διότι είναι από τις ελάχιστες εγκαταστάσεις στην Βόρεια Ελλάδα που λειτουργεί υποδειγματικά, (Η ΔΕΥΑΒ έχει εξασφαλίσει ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 Πιστοποίηση Ποιότητας και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης).

Μερικές ημέρες μετά στο πλαίσιο της επικοινωνιακής της πολιτικής, η ΔΕΥΑΒ προσήλθε έπειτα από πρόσκληση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο της Βέροιας, με σκοπό να ενημερώσει για τις δραστηριότητες της επιχείρησης τις Γ΄ και Δ΄ τάξεις του σχολείου. Τους μαθητές και τους δασκάλους τους κ. Ειρήνη Θυμιοπούλου και κ. Ξυλοφόρο Εμμανουήλ ενημέρωσε ο υπεύθυνος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κ. Γεώργιος Μαυρίδης. Μαθητές και εκπαιδευτικοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα του νερού και του περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν αυτά τα ζητήματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΘ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!