Επίδομα 534€: Πότε πληρώνονται οι αναστολές Μαρτίου (ημερομηνία)

Υπ. Εργασίας: Ποιοι θα δουν χρήματα αύριο στους λογαριασμούς στους (λίστα)

Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να πληρωθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις τέθηκαν σε αναστολή τον Μάρτιο του 2021.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πληρωμή για τις αναστολές συμβάσεων του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 ή την Τρίτη 6 Απριλίου 2021.

Ταυτόχρονα, μειωμένο αναμένεται να είναι φέτος το δώρο Πάσχα για τους εργαζόμενους σε αναστολή, αφού, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, θα δοθεί επί της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, για την αναλογία των ημερών αναστολής των εργαζομένων.

Τέλος, εννέα νέες κατηγορίες εντάσσονται στους δικαιούχους της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ανάμεσα τους και οι πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», απασχολούμενοι που εργάζονται σε περισσότερους από έναν εργοδότη-φυσικό πρόσωπο καθώς και Λαχειοπώλες και Φορτοεκφορτωτές

Μειωμένο το δώρο Πάσχα

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης για τα μέτρα στήριξης της αγοράς εργασίας τον Απρίλιο, οι εργαζόμενοι που έχουν τεθεί σε αναστολή θα λάβουν μειωμένο το δώρο Πάσχα, αφού θα το λάβουν επί της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, επί αναλογία των ημερών αναστολής, την περίοδο Ιανουάριου-Απρίλιου 2021.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!