Ενδιαφέρον Ρώσων για τουρισμό στην Τριφυλία

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται ότι υπάρχει από Ρώσους τουρίστες για την περιοχή της Τριφυλίας, και ήδη έχουν γίνει συμφωνίες – γεγονός ιδιαίτερα αισιόδοξο, όπως μας λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, Γεωργία Χριστόδουλου.

Παράλληλα ο σύλλογος τις ημέρες αυτές θα συμμετέχει στην 28η Διεθνή Εκθεση «Philoxenia» που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 του μηνός στη Θεσσαλονίκη, με πλούσιο υλικό προβολής της περιοχής και των επιχειρήσεων. Η κ. Χριστοδούλου μας ανέφερε σχετικά:

«Ο σύλλογός μας συμμετέχει στη «Philoxenia», στη διεθνή έκθεση για τον τουρισμό που γίνεται στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πλούσιο υλικό – αν και οι επαφές με τα γραφεία τουρισμού έχουν γίνει και ξέχωρα από την έκθεση.
Εντονο ενδιαφέρον υπάρχει από ρώσικα τουριστικά γραφεία για την περιοχή μας. Αυτό οφείλεται στις πολύ καλές εντυπώσεις από τις υποδομές που γνώρισαν οι προηγούμενοι Ρώσοι τουρίστες που επισκέφτηκαν την περιοχή μας τα προηγούμενα χρόνια. Ετσι έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και μπορούμε να πούμε ότι η περιοχή μας είναι πόλος έλξης. Ηδη υπάρχουν συμβόλαια που έχουν κλειστεί για την περιοχή, και μάλιστα έχει έρθει και δεύτερο τουριστικό πρακτορείο.  Επίσης η δημιουργία γραμμής σύνδεσης με Λονδίνο και Μιλάνο -με τις EasyJet και Ryanair αντίστοιχα- υψώνει αρκετά τον πήχη των προσδοκιών για τη φετινή περίοδο».

ΠΗΓΗ: «Ελευθερία Καλαμάτας»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!