Έμποροι Λάρισας: «Τζανακούλη, μην πατήσεις ξανά στα μαγαζιά μας»

Σκηνές… ροκ και έντονης αποδοκιμασίας της δημοτικής Αρχής εκτυλίχθηκαν στο δημαρχείο της Λάρισας, όταν αντιπροσωπεία των εμπόρων, η οποία συνοδεύονταν από αρκετούς καταστηματάρχες του κέντρου, επισκέφτηκε το χώρο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Μέ το ψήφισμα, ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που προβλέπει την ενοικίαση του χώρου της σκεπαστής αγοράς στη Νεάπολη για τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού. Ωστόσο, ο δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης δεν ήταν εκεί (σ.σ.: βρίσκεται στην Αθήνα).

Η απάντηση του αναπληρωτή δημάρχου Σπύρου Μπαρμπούτη, πως όλα έγιναν νόμιμα, ήταν το «λάδι στη φωτιά» για να ανεβάσουν τους τόνους οι έμποροι, εκστομίζοντας βαριές εκφράσεις και αφήνοντας υπονοούμενα για διαφθορά και διαπλοκή. Τα «πυρά» των λαρισαίων εμπόρων δέχθηκε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θανάσης Μητσιός, που προσπάθησε να κάνει τον «πυροσβέστη».

«Μας κλείνετε τα μαγαζιά», «εκτελείτε τους εμπόρους», «σας δίνουμε εμείς δυο χιλιάδες για να πάρουμε το χώρο», «να μην ξαναπατήσετε στα μαγαζιά μας», είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν, ενώ χρειάστηκε οι πιο ψύχραιμοι να παρέμβουν για να μην ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.

Στη συνέχεια όλοι κατευθύνθηκαν προς το Δικαστικό Μέγαρο, όπου αντιπροσωπεία τους αποτελούμενοι από τους κκ. Τσαπλέ, Τζίκα, Γιαννακόπουλο, Γεννητσεφτσή και Πολυμέρου, συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Με πληροφορίες, φωτογραφία από larissanet.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!