Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Να μην ζητούν οι ιδιοκτήτες περαιτέρω αυξήσεις στα ακίνητα - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
12
Αύγουστος
Back

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Να μην ζητούν οι ιδιοκτήτες περαιτέρω αυξήσεις στα ακίνητα

Από την πρώτη κι όλας στιγμή, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επισήμανε την ανάγκη να μην υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές των ενοικίων, ζητώντας μάλιστα με επιστολή στους αρμόδιους Υπουργούς, το “πάγωμα” των τιμών των ενοικίων κατά την διάρκεια της περιόδου που διανύουμε.

Σε ανακοίνωση αναφέρει:

“Με τον πληθωρισμό στο 8%, την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση,  ίσως από τους πρώτους κλάδους που πλήττονται είναι το εμπόριο.

Παρά τις πιέσεις μας προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνουμε πως ο κ.Άδωνις Γεωργιάδης, ο αρμόδιος Υπουργός, ανακοίνωσε σήμερα από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων πως στα επαγγελματικά ακίνητα δεν μπορεί να γίνει αύξηση των τιμών του ενοικίου πέραν του 3%.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, συστήνει στους ιδιοκτήτες των ακινήτων να μην ζητούν περαιτέρω αυξήσεις και καλεί μάλιστα, ει δυνατόν, να μην προχωρήσουν καθόλου σε αυξήσεις, δείχνοντας εμπράκτως την κατανόηση και την αλληλεγγύη τους προς τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες.

Όπως έχουμε πει “Ο καλύτερος ενοικιαστής είναι αυτός που πληρώνει”…”

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!