Εγκαίνια για την Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 26ης Γεωργικής και Βιοτεχνικής Έκθεσης Πέλλας, στην Κρύα Βρύση, με ανανεωμένο περιεχόμενο, πολλές νέες συμμετοχές και πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τους άγιους πατέρες και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των παριστάμενων φορέων. Την κορδέλα των εγκαινίων της έκθεσης έκοψε τιμητικά ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χαρακόπουλος. .

Ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε το στίγμα της διοργάνωσης της Έκθεσης, αναφερόμενος στην στρατηγική, τις δράσεις και τα προγράμματα της Περιφέρειας για την στήριξη της Αγροτικής Οικονομίας. Ιδιαίτερα τόνισε τη σημασία της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και τον ιδιαίτερο ρόλο της Περιφέρειας στην στήριξή της

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης από την πλευρά του αναφέρθηκε ειδικότερα στις πρωτοβουλίες και έργα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται στην Πέλλα με στόχο την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και με κύριους άξονες τον αγροτικό τομέα και τον τουρισμό.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΛΛΑΣ


Αφήστε μια απάντηση