Δήμος Αθηναίων-Ανατολή: Δωρεάν διάθεση αγροτικών προϊόντων στο Πεδίον Άρεως - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
25
Οκτώβριος
Back

Δήμος Αθηναίων-Ανατολή: Δωρεάν διάθεση αγροτικών προϊόντων στο Πεδίον Άρεως

Οργανωμένη διάθεση αγροτιμών προϊόντων, τα οποία θα βρίσκονται σε κλειστές συσκευασίες, πραγματοποιεί αύριο, Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 10 π.μ., στο Πεδίον Άρεως, ο Δήμος Αθηναίων. Τα προϊόντα προέρχονται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ανατολή» του Δήμου Ιεράπετρας Κρήτης, και γίνεται σε συνεργασία με το TELE KRHTH. Θα δοθεί προτεραιότητα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως έχουν ήδη καταγραφεί από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.

Ο δήμος, με ανακοίνωσή του, «ευχαριστεί τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του  Αγροτικού Συνεταιρισμού “ΑΝΑΤΟΛΗ” Ιεράπετρας Κρήτης, που, σε συνεργασία με το TELE KRHTH, αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια στήριξης συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη, μέσω της δωρεάν διάθεσης νωπών κηπευτικών».

Σύμφωνα με τον αγροτικό συνεταιρισμό «Ανατολή», η κίνηση αυτή ξεκίνησε μέσα στα όρια της τοπικής κοινωνίας της Ιεράπετρας, και προσδοκία είναι να διευρυνθεί έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας να ωφεληθούν από αυτή.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!