Δημοπρασία ΟΔΔΥ: Ιστιοφόρα & ταχύπλοα από 900 ευρώ (λίστα)

Ο ΟΔΔΥ θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δημοπρασία υλικών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και πολλά σκάφη αναψυχής σε πραγματικά άκρως δελεαστικές τιμές εκκίνησης.

Ειδικότερα όπως αναφέρει η διακήρυξη στις 19-12-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.00 π.μ., θα γίνει στην αποθήκη της ΔΔΔΥ στη Μαγουλέζα και ταυτόχρονα την ίδια μέρα και ώρα με τηλεφωνική σύνδεση στα γραφεία και ταυτόχρονα την ίδια μέρα και ώρα με τηλεφωνική σύνδεση στα γραφεία του Α΄ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΤΜΗΜΑ Ζ΄ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, (τηλ. 2310-232882), του ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, ΤΜΗΜΑ Ι΄-ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ 2 ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ, (τηλ. 2610-317462, 2613-621731) & του ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΜΗΜΑ Ζ΄ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΦΑΡΣΑΛΩΝ 21, (τηλ. 2413-511705, 511706), πλειοδοτική προφορική δημοπρασία για την πώληση με ετήσια σύμβαση: 1)΄Αχρηστου Χαρτιού (Αρχείου Καλαθόχαρτο, ΦΕΚ Εθνικού Τυπογραφείου, Λαχεία, Ταινίες Καπνού, υδατογραφημένα χαρτιά, και οτιδήποτε άλλο χαρτί σε άλλη ποιότητα), προερχόμενο από Δημόσιες Υπηρεσίες, ΝΠΙΔ & ΝΠΔΔ του Ν. Αττικής πλην Νήσων. 2) ΄Αχρηστου και μη λειτουργικού Ηλεκτρονικού – Ηλεκτρικού – Ιατρικού Εξοπλισμού (Εξοπλισμός Πληροφορικής – Τηλεπικοινωνιών –μεγάλες και μικρές Οικιακές Συσκευές, καταναλωτικά είδη, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εργαλεία Η/Υ, Εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά, τηλέφωνα, γραφομηχανές, ψυγεία, πλυντήρια ηλεκτρικές σκούπες, κλιματιστικά, ραδιόφωνα, τρυπάνια και άλλα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (εξαιρουμένων των εμφυτευμάτων και των μολυσμένων), προερχόμενο από Δημόσιες Υπηρεσίες, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, του Ν. Αττικής πλην Νήσων, σύμφωνα με τους Γενικούς ΄Ορους Πώλησης Υλικών, Πλωτών & Εναέριων Μέσων. Οι εγγυήσεις συμμετοχής για όλα τα υλικά είναι 20% της τιμής εκκίνησης και ο διακανονισμός γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τις κατά τόπους αρμόδιες τελωνειακές αρχές ή με την κεντρική υπηρεσία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΔΔΔΥ).

Διαβάστε τη λίστα εδώ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΔΔΥ, ΣΚΑΦΗ, ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ, ΤΑΧΥΠΛΟΑ, ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!