Δ. Νέας Σμύρνης-Polis Park: «Συμφωνία κυρίων» για μειώσεις σε πάρκινγκ, τέλη

Σε μονιμότερη συμφωνία προχώρησαν ο Δήμος Νέας Σμύρνης και η εταιρεία διαχείρισης του υπογείου γκαράζ της πλατείας Καρύλλου (Polis Park). Η συμφωνία προβλέπει τη σταθεροποίηση της τιμολογιακής πολιτικής του υπογείου γκαράζ (μείωση τιμών μέχρι και 80% – 1€ την ώρα μέχρι και 6 ώρες ), μετά την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος που άρχισε τον Απρίλιο 2012 για τα αυτοκίνητα των πολιτών που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του. Η αρχική τιμολογιακή πολιτική ήταν 5 €/ ώρα.

Επίσης, παραχωρεί δωρεάν στο Δήμο Νέας Σμύρνης το κατάστημα κάτω από την πεζογέφυρα επί της οδού Αγίας Φωτεινής στο οποίο θα εγκατασταθούν δημοτικές υπηρεσίες, οι οποίες στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα ακίνητα με σημαντικό κόστος για το δήμο. Στο πλαίσιο της ανωτέρω συμφωνίας θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Polis Park τέσσερα ( 4 ) αυτοκίνητα του Δήμου, που αντικατέστησαν αυτά που κάηκαν πέρυσι στο Άλσος της Ν. Σμύρνης από «αγνώστους», ζημιώνοντας το Δήμο με 40.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω συμφωνίας, και κατόπιν αιτήματος από πλευράς της εταιρείας, το δημοτικό συμβούλιο προσάρμοσε, εντός των πλαισίων του νόμου, σε χαμηλότερα επίπεδα τα δημοτικά τέλη μέρους της επιφανείας των 18.065 τ.μ. που καταλαμβάνει το υπόγειο γκαράζ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!