Χρηματιστήριο Αθηνών: Με οριακά κέρδη η σημερινή συνεδρίαση

Άτονο παραμένει το χρηματιστήριο παρά τα κέρδη της τάξεως του 0,35%. H αγορά για δεύτερη ημέρα εμφανίζει χαμηλότερους τζίρους, γεγονός που αντικατοπτρίζει το περιορισμένο επενδυτικό ενδιαφέρον. Για δεύτερη ημέρα εξάλλου η αγορά δεν μπορεί να διατηρήσει κέρδη. Κάθε φορά που γίνεται ανοδική κίνηση βγαίνουν οι πωλητές. Όμως, αυτή η άνευρη αγορά στα μέσα Δεκεμβρίου είναι ακατανόητη διότι υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να γίνονται τοποθετήσεις εν όψει της νέας χρονιάς.

Το ενδιαφέρον για ελληνικές μετοχές στις πρόσφατες παρουσιάσεις ήταν περιορισμένο, έτσι και ο Γενικός Δείκτης παραμένει κολλημένος στις 640,45 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,35%.

Αμετάβλητη η μετοχή της Alpha bank στα 1,25 ευρώ. Κέρδη 1,61% για την Εθνική Τράπεζα στα 1,139 ευρώ. Με άνοδο 1,26% η μετοχή της Eurobank στα 0,5205 ευρώ. Κέρδη 2,72% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 0,943 ευρώ. Κέρδη 1,03% για την Μπέλα στα 13,70 ευρώ. Άνοδος 1,97% για την Coca- cola στα 26,92 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 33,7 εκατ. ευρώ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΕΡΔΗ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΟΡΙΑΚΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!