Αυτό είναι το ωράριο των καταστημάτων σήμερα Σάββατο

Ανοιχτά είναι σήμερα Σάββατο 24 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα για όσους καταναλωτές επιλέξουν να κάνουν τα ψώνια τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο λειτουργίας που είναι ήδη σε ισχύ τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 09.00 το πρωί έως τις 20.30 το βράδυ.

Επίσης από σήμερα επαναλειτουργούν εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά. Τις καθημερινές θα λειτουργούν από τις 7.00 το πρωί έως τις 20.30 τις καθημερινές με εξαίρεση την Μ.Παρασκευή από 13.00 έως 19.00 και το Μ.Σάββατο από τις 07.00 έως 18.00.

Όλα τα καταστήματα λειτουργούν του click away και του click inside.

Για την μετάβαση στα καταστήματα είναι υποχρεωτική η αποστολή SMS στο 13032 «Μετακίνηση σε εν λειτουργία εμπορικό κατάστημα με όριο τριών (3) ωρών», ή η συμπλήρωση του εντύπου-βεβαίωσης κίνησης ή η συμπλήρωση χειρόγραφης βεβαίωσης κίνησης καθώς και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13032, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Σημειώνεται πώς για μετακίνηση προς εμπορικό κατάστημα επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση εντός της Περιφερειακής Ενότητας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΩΡΑΡΙΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]