Αυτό είναι το νέο ωράριο των καταστημάτων που ανοίγουν τη Δευτέρα

Με τροποποιημένο ωράριο ανοίγουν τα καταστήματα σε όλη την χώρα τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Τη λίστα με τα μεγαζιά που ανεβάζουν ρολά να μπορείτε να τη δείτε (ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα, τα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα ανεβάζουν ρολά μετά το το «πράσινο φως» που έδωσε η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων για την λειτουργία τους.

Πιο αναλυτικά, τα καταστήματα ανοίγουν στις 18/1 με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανοίξουν προεραιτικά την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.
Διευκρινίζεται, πως η μετακίνηση θα γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης

Ο καταναλωτής θα έχει περιθώριο δύο ωρών για να πραγματοποιήσει κάθε εμπορική του συναλλαγή, με αφετηρία την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησης του.

duo anoigma katasthmatwn apofash

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΩΡΑΡΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!