ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα κίνηση έκπληξη -Προσφέρει θεραπείες αποκατάστασης 

Εκτός από τις απολύσεις ,  η ΑΒ Βασιλόπουλος προχωρά και σε θετικές κινήσεις. Σε συνεργασία με τον Τομέα Καλλυντικών της Henkel Hellas ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει το έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ, για την κάλυψη των θεραπειών για τα παιδιά με αναπηρία.

Συγκεκριμένα,  συμμετέχει στο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας του ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντας  600 θεραπείες αποκατάστασης.

«Κάποια παιδιά χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και στήριξη, αφού καθημερινά πρέπει να προσπαθήσουν παραπάνω και να είναι γενναία, για να παίξουν, να εκφραστούν και να ζήσουν κανονικά σαν παιδιά.  Με αίσθημα ευθύνης, ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas και η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζουν τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντάς τους 600 θεραπείες αποκατάστασης! Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας, ενισχύουν ουσιαστικά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για την κάλυψη των αναγκαίων θεραπειών των παιδιών με αναπηρία, με στόχο να χαρίσουν χαμόγελα και δύναμη στους μικρούς ήρωες!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των δυο εταιριών.

Πάντως, όπως αναφέρεται  στην ίδια ανακοίνωση , από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, θα γίνεται παράλληλα και προώθηση των προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Henkelσε. Συγκεκριμένα, σε όλα τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος  θα υπάρχουν μοναδικές προσφορές έως -50%!

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και να γίνετε κι εσείς οικονομικοί υιοθέτες, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://elepap.gr.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΠΑΠ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, HENKEL HELLAS


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!